Euro Truck Simulator
-
Bocsi a dupláért, de kaptam pár privátot azzal kapcsolatban, hogyan sikerült Hotracer új Lamberet SR2-ét átraknom ETS-be.
Egyszer leírom, én hogyan csináltam, bár biztos van rá egyéb módszer is.
Amennyiben valakinek tud más, jobb, könnyebb megoldást, ne tartsa magában, biztosan szívesen fogadják a fórumtársak.
Köszönöm, nem kérek több privátot ezzel kapcsolatban, ha valakinek így nem működik, nem tudok vele mit kezdeni.
1,3-as patch-elt játékkal, alap térképpel, csak az Eurogoodies-nél, Brüsszelben próbáltam, tomatoes/paradicsom fuvarral, tehát nem tudom, máshol felvehető-e így a pót.
Adott az eredeti, zzXY_HTRSR2.scs fájl. Ebből kitöröltem a def mappában lévő cargo mappát, almappákkal együtt, majd létrehoztam a def mappában egy economy\cargo mappaszerkezetet, ebbe bemásoltam a base.scs-ből kiszedett a tomatoes.sii fájlt. A fájl tartalmát átírtam, így:
cargo_trailer_param: .ttomatoes
{
trailer: trailer.htrsr2
company_variant: default
}
cargo_permanent: cargo.permanent.tomatoes
{
name: "@@cn_tomatoes@@"
trailer_params[]: .ttomatoes
fragility: 0.4
price_coef: 0.65
}
A \vehicle\trailer_eu\ mappába belemásoltam a trailer_storage.sii-t, szintén a base.scs-ből kiszedve, és kiegészítettem a tartalmát ezzel a sorral:
@include "definition/htrsr2.sii"
A definition mappából töröltem a htrsr2li.sii fájlt, a htrsr2.sii tartalmát pedig átírtam erre:
trailer_vehicle_data: trailer.htrsr2
{
model: "/vehicle/trailer_eu/htrsr2/trailer.pmd"
collision: "/vehicle/trailer_eu/htrsr2/trailer.pmc"
rwheel_model: "/vehicle/wheel/mullertilt/bpw.pmd"
suitable_cargos[]: tomatoes
mass: 650
}
Ennyi.
További szép napot mindenkinek.