• wanek
    #470
    "Én sem azt írtam, hogy szerinted mindegyik" - dehogynem. Mivel nem részhalmazról beszéltél, így értelemszerűen az összes beleértendő. Már megint csúsztatsz.

    "Keletkezik egy fotonpár, egyikük elindul egy irányba, másikuk meg az ellenkezőbe." - egyszerű kisérlet: van egy fényforrásod, ami minden irányba nyomatja a fotonokat. Ha az egyik irányt leárnyékolod, akkor máris pár nélkül maradnak a fotonjaid, hiszen elnyelődnek. Ennek ellenére semmilyen hatással nem lesz az elnyelődés a másik irányba távozó fotonokra. Puff, vagy oda a "LOLLER"? További kérdés? Ja, és inkább ROLLER-ezz, az jobban állna neked. LOL!

    "Mit képzelsz magadról, te döntöd el, mi valóságos, és mi nem?" - a számomra észlelhető valóság számomra hitelesebb, mint bármelyik eszement elmélet.

    A többi firkálmányod egyszerű kekeckedés. Tudod, olyan, mint amit vologya, akarom mondani "hatodik" lenin írt. Az összes, számára nem elfogadható filozófusra rásütött egy bélyeget (ez volt az összes érve), és ezzel le is tudta, hogy valami miért nem jó. Te is ezt követed.

    Az érvelési rendszered annyira óvodás szintű, hogy csak sajnálni tudlak. A családodat meg még jobban.