Leárazások viszonylag új vagy jó játékokra
  • BBird
    #117
    Csőlátás alatt arra gondoltam, hogy hülyeség, ha valaki elvi dolgok miatt nem megy el egy ilyen boltba. Mert neki csak a "tisztességes" bolt a jó. De ha ezek szerint félre értettem, sorry!

    Most így hirtelen csak egy példát tudok mondani, de több szokott lenni: Amikor minden elektroboltban (cdgalaxis, 576, MM, Saturn...) a MoH:PA 3990Ft volt vagy felette, addig egyszer akciózták a Tesco -ban 1990 -ért. Elmentem, volt, megvettem. Karácsony előtt is rengeteg akciójuk volt, s igazak is voltak.

    A tisztességes bolt pedig csak egy álom. Volt balszerencsém már egy ilyen boltban dolgozni és ott is simán átvernek, ha tudnak. Felbontják az eredeti játékot, játszanak vele, lemásolják, stb... majd visszacsomagolják. A sorok között pedig a vevőt egy kullancsnak tekintik és elküldenék a francba, ha nem féltenék a munkájukat. És ez miért van így? Mert ő csak alkalmazott, nem neki kell küzdenie azért, hogy jól menjen a bolt. Ha a vevő már benn van, úgyis költi a pénzét. :-)
    Szóval ne keressünk boltokban olyat, hogy tisztesség. Én például a legkellemetlenebb eladóval egy Sony boltban találkoztam. :-)

    Na részemről a téma lezárva, mindenki ott vásárol és annyiért, amennyiért akar.