• bvalek2
    #2
    Tehát a feketelista:

    1. Central Intelligence Agency
    2. Vatikán állam
    3. Szcientológia Egyház
    4. Dell Inc.
    5. Federal Bureau of Investigation
    6. Texaco
    7. Microsoft Corporation

    A véleményem pedig:

    1. Soha többet nem szeretnék Irán internetpolitikáját bíráló cikket olvasni az SG-n. Ezek után nyilvánvaló, hogy a háborús propagandagépezet találja ki őket. A CIA pont azt teszi, amivel Iránt bírálja, blokkolja és meghamisítja a közérdekű infomációkat.

    2. A Vatikán a katolikus (volt) terroristáról szóló cikk módosításával nem csak etikátlan dolgot tett, hanem a saját elveit is felrúgta, miszerint háborús konfliktusokban semleges, békéltető álláspontra törekszik. Különösen ha vallási jellegű konfliktusról van szó.

    3. Na ez egy vicc, ha nem lennének ilyen veszélyesek, kár lenne karaktert pazarolni rájuk. Xenu biztos megszállta azt, aki beleírt a cikkbe :) Az egy dolog, hogy ennyire álszentek, és világuralomra törnek, de ezt olyan bénán csinálják, hogy az ember sajnálná őket, ha nem emberek tönkretételével lennének elfoglalva...

    4. Cég jó hírneve ide vagy oda, nyílt enciklopédiába, saját magunkról szóló cikkbe nem illik beleírni. Ez rossz fényt vet a vállalatra, mert feltételezi, hogy azért törölték a kritikákat, mert van félnivalójuk. Tessék mondani kedves Dell bácsi, van? :)

    5. Minden erőszakszervezet próbálja titkolni a rémtetteit, a sztálini rendszer az ukrán népirtást, a nácik a holokausztot, az FBI a fogolykínzásokat... ez együtt az első ponttal szép kis bizonyítványt állít ki a jelenlegi vezetésről. Remélem a demokraták győznek és rendet tesznek Washingtonban.

    6. Közeledünk a probléma gyökeréhez, a modern háborúk okához, az olaj. Hát, egy olyan cégtől, ami évente százezernyi civil élete árán gazdagszik meg, nem vártam etikus viselkedést, ha csak a Wikipédiáról van szó. A háború emberiségellenes bűntett, új technológiák elhallgatása pedig civilizációellenes.

    7. Miért nem vagyok meglepve? :D:D:D Kiadtak pár millió konzolt, ami karcolja a DVD-ket, most pedig elsumákolják. Ez kb. a szokásos MS módszer. :P