• assdf
    Nekem spec az a tapasztalatom, hogy az ember jó előre eltervezi hogy mit fog csinálni, aztán mikor mikor ott van, akkor leblokkol és azt se tudja mit hebegjen habogjon.
    Ezért van annyi baleset az utakon, mert hiába szimulátorozik valaki magában, aztán amikor hirtelen akadály lesz előtte pl vezetés közben, akkor 70% beletapos a fékbe és jól belecsuszik. Akkor is ha mellette 5 sáv üres, mert ösztönből a fékbe tapos és nem kikerül.
    Na mindegy menjetek el a malévhez, aztán üljetek be egy boingba, majd meglátják hogy az nem flight szimulátor.

Egyébként részvétem azoknak, akik ezeket az embereket alkalmázzák. A főiskolán hány de hány olyan van, aki hülye mint a s.ggem, fingja nincs a számitógépről, de napi 18 órát cs-zik meg wowozik, és mikor 8 év alatt elvégzi végre a 3 éves főiskolát, akkor ő rögtön rendszergazdának érzi magát...
    Kösz szépen én nem kérek belőlük, és ha egyszer annyi pénzem lenne hogy magánrepülőm lenne, akkor nagyobb biztonságban érezném magam egy igazi pilótával mint egy olyannal aki napi 18 órát fligh szimulátorozik a pc-jén de igazi gépet még soha nem vezetett.