• tototto
    nekem is multhónapig ilyen gépem volt 3000a64 512ram(mert a másik 512t nem fogadta el alaplap csak egy slot volt jó :S) 6600gt abit an8ultra
    aztán egyik nap megpusztult a vidkari csikos lett, és a 250gigás rendszer vinyóm is meghalt minden particióját buktam
    ekkor jött hogy nem kisérletezek uj vidkarival mert lehet az alaplap vágta tönkre mindkettőt, nagyon jól kiszolgált ez a gép is, még mostanság is egész sok játékkal képes volt elindulni
    és akkor rászántam magam egy uj gépre ami már régi álmom volt intel 8400 ati 4850 +2*2giga ddr2 ram, na ezzel a géppel minden jól fut eddig amit próbáltam 1280*960maxon, azért csak ennyin mert a crt monitorom sajnos csak ennyit bir
    és hogy ne legyek teljesen off: ez a játék is jól megy a géppel, és nagyon tetszenek benne a robbanások megoldása, a pályák is szépek, az autók jól irányithatók szerintem tökugyanugy mint a FO2nél, már amennyire emlékszem, ezaz uj játékmód a sok felvehető poweruppokkal nagyon bejön, csak kicsit nehéz arany szintre csinálni a küldetéseket, én meg sajnos etéren nagyon maximalista vagyok szal szenvedgetek vele :)
    a soundtrack meg még talán jobb is lett mint a FO2 esetében, szóval ha megjelenik a játék valami 2000ftos magasságban pl egy klasszikus, vagy 100% sorozatban én megfogom venni az biztos :)