-nal vagy anélkül?
  • Kata
    #159
    Egyébként manapság nagy divatja van a szilikonnak, már kis hazánkban is szinte minden második nő megcsináltatja. Némi személyi kölcsönnel manapság az utolsó műkörmös vagy titkárnő is megengedheti magának, anyagi nehézsége gyakorlatilag nincs. A férfiaknak tetszik a nagy, telt, feszes cici, ezért egyre többen meg is csináltatják. Sőt, továbbmennék a gondolattal: a mai fiatal fiúk, akik a net műcici-dömpingjén nőttek fel, már természetes formának éppen a műciciket tartják. Ilyenformán a természetes mell számukra ronda és/vagy kicsi. Ezért az életben is a hasonló "adottságú" lányokat keresik, amilyeneket a netes képeken látnak.
    A műcici egy lehetőségnek indult a kis-, vagy lógásnak indult mellűeknek, illetve azoknak a mellrákosoknak, akiknek le kellett operálni a betegség miatt. Mára - mint szinte minden - ez is elkurvult, és divatirányzat lett, főleg, hogy a férfiak nagy részének tetszik a nagy mell.
    Én is eljutottam odáig, hogy ugyan D-kosaras melltartó kell, de gondolkoztam implantátumon. Nem is annyira a méret, mint inkább a műcici-alak miatt.