Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
  • Csero90
    Foh...sztem ezek arra játszanak h elfoglalják a világot :S Lehet h túl sokat játszok mostanában?? xDD De komolyan, ezekből olyan jó kis zombisereget lehet szervezni...néztem azt a célpontos vidit...megszálló/megrontó/elnyomó vagy vmi ilyesmi elnevezésű személlyel büntetlenül lehet bármit tenni...ezek azt hiszik h külön világban élnek? külön törvények vonatkoznak rájuk? ez az egész 75millió évvel ezelőtti xenu-sztori meg 1 hatalmas vicc!!! Öcsém nem nagy lángész de fél perc alatt cifrább sztorit talál ki ami ezt kenterbe veri...nah szal maradjunk az összeesküvés-elméletemnél: ha bármit megtehetnek(szerintük) a megjelölt személlyel,és mivel bárkit megjelölhetnek akkor ha arra ad parancsot a helyi vezető h öldössenek az utcán válogatás nélkül akkor mi van? jó ez sarkítás de gondoljatopk bele h milyen befolyással(a píz miatt) rendelkezik pl Tom Cruse vagy a többi hasonszőrű unatkozó sztár által az egyházuk! Ez az új életcélom...alapból is szeretek a háttérból irányítgatni embereket...fejlesztem még és meghódítom a világot!! am a múltban is a hit volt sok háború kirobbanásának oka szóval fel kell készülni...most még csak így támadnak mert nincsenek elegen 1 nyílt támadáshoz! Nem szeretnék megsérteni senkit tényleg de mondjatok 1 vallást is amelyiknek van értelme!!! Jobb lesz ha visszamegyek Gothic 3 azni mert érzem h kezdek becsavarodni xD