• Balumann
    #26
    Olyan sok rosszat olvastam a dohányzásról, meg alkoholizmusról, és ilyenekről, hogy most elhatároztam, leszokom az olvasásról!
    (mivel én nem dohányzok, és nem iszok sose alkoholt :D).

    A mi szakközépiskolánk teljesen cigi ellenes, velünk is megnézettek pár filmet, meg külön szakembert hívtak, hogy elmondják, és bebizonyítsák milyen rossz hatásai vannak (kisérlettekkel). Például az agy röntgen és modell képe az alkohol ivás előtt meg után, meg cigaretta hatása a kezekre, mindent). Ez a cikk jó kis ilyesztő, de ennél azért jóval több rossz hatása van. Aki dohányzik, de főleg aki alkoholizál az átlagba a hatások 5-10%-val sincsenek tisztába, milyen hatásai vannak a rákon kívül.
    Legtöbben úgyvannak vele, hogy úgyis meghal egyszer, nem is biztos, hogy ha dohányzik előbb fog meghalni... Dehát az egészség -.- Na mind1.

    Én nem dohányoztam, alkoholból is csak pár kortyot ittam még (nem is fogok sokkal többet, max ünneppekor). Nemtom milyen érzés lehet részegnek és másnaposnak lenni, de nem is annyira izgat őszintén szólva. Így is lehet élvezni az életet :)