Sziasztok! Na lehet kicsit bonyi amit kérdezek, de számomra megoldhatatlan a probléma! :D Eredeti játékom van, úgyhogy elméletileg bug nem lehet. Szóval: Kaptam egy küldetést Egyiptomban, hogy valami Ősi könyvtárból hozzak el valamit, és akkor oda be kell lopakodnom, vagy összebarátkoznom a ház tulajdonosával. Namost, lopakodtam is, mivel "ott nem lakik senki" és lementem kutakodni... Ment is minden szépen, csakhogy lejárt a vakációm, és hopp otthon találtam magam a ház pincéjéből. Amint lejárt a 2 nap pihim, már utaztam is vissza Egyiptomba, hogy folytassam a küldetést, de nagy meglepetésemre az alaptáborban voltam, nem pedig a pincében ahonnan indultam. Na gondoltam sebaj, visszamegyek, de nem, becsengetni nem tudok, mert el van szürkülve, és azt írja, hogy nem lakik ott senki, pedig be kell jutnom a küldetés teljesítéséhet... Belopakodni sem tudok már, és a térképnézetben sem jelzi már a kis sárga buborékban a házat. Teleportálni sem tudok a házba... Próbáltam törölni a küldetést, hogy újra beadja, és akkor újra jelölve legyen, de ismét nem engedett be a házba!!! Mit tegyek??? Remélem azért nagyjából érthető a problémám! :)