• HUmanEmber41st
    Ha megtalálják a 4. térdimenzióban való utazás módszerét 0 azaz nulla idő alatt el lehet jutni a 3dimenziós tér bármely pontjáról bármely pontjára.

Idegen bolygókra valszeg az ottani tudósok-kutatók járnak, nem a prosztók bámészkodni. Ha ők ( ET tudósok) úgy látják, h a földi civilizációra káros lenne egy nyilvános kapcsolatfelvétel ( vagy éppen tájékozódva titokban megbeszélik ezt a nagyhatalmak kormányaival)akkor kb. az fog történni, amit most tapasztalunk ( vagy a szkeptikusok szerint tapasztalni vélünk, meg tömegpszichózis stb).
    Tapasztalnak valamit pilóták, radarkezelők, meteorológusok, civilek.
    A kényelmes álláspont ugye, h nem is történt semmi. Semmi bizonyíték ugye csak ködös beszámolók mindenféle tárgyi bizonyíték nélkül, elmosódott fotók stb..
    Ha kiindulunk abból a feltételezésből, h nem is akarják bolygatni a földi civilizációt, mert csak tanulmányozni jöttek és nem barátkozni, akkor minden egybevág.
    Persze történhetnek így is eléggé megmagyarázhatatlan események, de olyankor mindig jön egy őszhajú fehérköpenyes, és megmondja a frankót, h meteorológiai ballon volt, meg a Vénusz bolygó, meg hullócsillag, meg műhold.
    Hallottatok-e arról a ( hogy is mondjam ) jelenségről, ami a Szovjetunió felett történt 1983 v '84 ben?
    Most nem írom le ( mert már 1-2 UFO topicban leírtam) teljesen de a lényeg az volt, h éjjel 2 kor egy repülőgépből az utasok látták:
    egy UFO haladt mellettük sokáig színes fényeket villogtatva, majd zöld színű fényt sugárzott le a földre. Nappali világosságba borította lent a földet, rentgeteg ember felébredt rá, nagyon sokan észlelték ezt a hihetetlen erős fényt. Az akkori sajtó is hetekig nyammogott rajta, természetesen előkerültek a szokásos magyarázatok. A neten próbáltam keresni ilyen cikket, de ilyen archívumot nem találtam ( Népszava, Népszabadság, Esti Hírlap stb).
    Ha valaki ráér könyvtárban ennek utánanézni, nagyon megköszönném és konkrétumokat tudnánk esetleg megvitatni.
    thx