10255461851509447102.jpg
  • PyRex
    Nemtom, én a Képes Újságnál dolgoztam, ami egy gagyi havilap (volt akkor, gondolom most sem változott), de még nálunk is figyeltek arra, hogy igényes fotók jelenjenek meg. Még a tördelő direkt mutatta is nekem a nyomtatásbeli különbségeket. A fotós faszikámnak akkor (4-5 éve) volt 8 megapixeles iszonyat durván profi gépe, gondolhatod, hogy nem két fillér volt, és talán túlzás is volt akkoriban, de TÉNYLEG látszott a különbség.

"Ráadásul, ha online híroldalakról beszélünk, akkor melyik 750×500 pixeles galéria igényeit nem elégíti ki?"

Azt az iphone is kielégíti szerintem.

"mitől szép az iPhone?
    lekerekített sarkok, csík körbe - ennyi..."

szerintem meg nem csak. az a "csík" egy szép fém keret, ami tényleg fém, nem olyan gagyi matricázott szar, amit csomó nokia modell előszeretettel használ, gyönyörű a kijelző (maga a felülete és ugye karcolhatatlan, megintcsak hány okostelefon van ilyen anyagokból?), vékony a telefon, semmi felesleges kiugró gomb, biszbasz nincs rajta.

A Vertu design (mint minden) szubjektív - tetszik nekem is, de az iphone jobban tetszik. Engem nem hat meg, hogy minden aranyból meg gyémántból van rajta.

"lehet örülni, van egy illegális telefonod"

jajj, ebbe ne mennjünk már bele, mert TE biztosan a telefonjaidat mind legélisan veszed ugye, szolgáltatótól, stb. (a gsm boltokban eladott készülékek 99,9%-a enyhén kétes eredetű).
    iphone miért is illegális? USA-ban nem szabályozza a törvény a kikódolást, onnan meg rendesen elvámolva behozták a telefont, amit ki is fizettettek velem.

"hogy csak villantós telóra szórjak ki 100e-t:)"

ez a csak villantós teló olyan újdonságokat hozott kezelhetőségben, ami messze a jövőbe mutat és amihez hasonlót nem tudsz mutatni. én pontosan ezért vettem. szinte minden használok benne, amit tud, persze biztosan jobb lenne, hogyha nem lennének azok a kis hibák, amiket leírtam,d e tökéletes telefon nem létezik, mint tudjuk. Az majd csak a 2. gen. iphone lesz... :)