G_ArchAngel#577
Mond már meg nekem, hogy Magyarországon melyik napilapnak van olyan igényes printje, amihez nem elég egy N73 fotó? Ja, semelyiknek? Ráadásul, ha online híroldalakról beszélünk, akkor melyik 750×500 pixeles galéria igényeit nem elégíti ki?
Tudod vannak olyan újságok, akik magasról tesznek arra, hogy azt Camera Obscura-val, vagy 2 milliós Canon-nal csináltad, ha kell Nekik az a kép.
Van akinek a kép tartalma számít, van akinek a minősége - ez utóbbiak szoktak pár hónapon belül süllyesztőbe kerülni...
nem az Apple érdemeit kérdőjelezem meg, mert imádom az iPod-ot, imádom MacBook Pro-t (alíg várom, hogy kifizessék az utolsó munkám és vehessek egy 17"-t végre), de az iPhone messze nem az, amitől dobnék egy hátast - léteznek olyan dolgok, ami márcsak divatból tetszik az embereknek, ezért veszik: az új Mini - itt rogyásig vannak vele az utcák, nekem mégsem kellene, pedig szép, mint az iPhone - de nem azt tudja ami nekem kell.
mitől szép az iPhone?
lekerekített sarkok, csík körbe - ennyi...
N73? fekete, egyszerű, fémcsík (gombok) középen - nem szép, de nem is átlagos mobiltelefon kinézete van, nem esett bele szerencsére a csúszkás/kinyitós kategóriába. Nem olyan remekmű, mint az iPhone - de nem is ugyanaz a kategória!
hol van az iPhone egy Vertu szépségéhez? sehol, apró porszem a galaxisban - persze nem ugyanaz a kategória ez sem...
lehet örülni, van egy illegális telefonod, én örülök a macBook Pro-nak és az iPod-nak, mellé meg majd veszek telefont - lehet Apple-t, később, mikor használható lesz, én már öreg vagyok ahhoz, hogy csak villantós telóra szórjak ki 100e-t:)