• kandeláber
    #1
    A WTC 65 millióba került, 156-ot hozott.
    A Wicker Man 40-be került, 30-at hozott.
    A Hangya-boy 50-be került, 54-et hozott.
    A Fegyvernepper 50-be került, 72-t hozott.
    Az Időjós 22-be került, 19-et hozott.
    A Nemzet Aranya 100-ba került, 347-et hozott.

    Nicolas Cage jelenleg 4 db 2007-ben megjelenő, és 4 db 2008-ban megjelenő mozifilmben játszik.

    Szerintem az tekinthető bukásnak, ami kevesebb jegybevételt hozott, mint amibe került a gyártás, mert ezek a filmek valószínűleg sosem hoznak nyereséget, vagy legfeljebb kicsit, a további értékesítés (DVD, TV stb.) során.

    Azok a filmek, amelyek többet hoznak a mozipénztáraknál, mint amibe kerültek, már nyereségesek lesznek (a mozibevétel 40-50%-a a készítőké, a többi a forgalmazóké meg a moziké), mert a további értékesítésből származó bevétellel együtt már nyereségesek lesznek.

    A harmadik kategória a kasszasiker, amikor legalább 2x annyit hoz a film a moziban, mint amibe került, mert akkor már a moziban behozza az árát.

    Cage legutóbbi 6 filmjéből láthatóan 2 bukott, azok sem hatalmasat. Kettő teljesített közepesen, és kettő lett kasszasiker, tehát a mérleg mindenképp pozitív. Ezt, illetve a nyolc készülő filmet figyelembe véve nyugodtan állíthatjuk, hogy Cage jelenleg az egyik legsikeresebb hollywoodi sztár, utolsó esélyről beszélni elég vicces. (nagyon kevés olyan sztár van, akinek minden filmje sikeres, most csak Will Smith jut eszembe, mint ilyen).