Black Mesa: Source
-
igazad van, ha már szubjektivek vagyunk akkor felesleges az eladással foglalkozni. Csak azért bátorkodtam erre is felhívni a figyelmet, mert ez azért jól tükrözi az emberek ízlését. Látod, neked a stalker nem tetszik, és mégsem próbállak meggyőzni hogy de pedig milyen jó. Ha nem tetszik, nem tetszik. Ennyi.
Csak szerintem nem azért adtak el a hl-ből több mint húsz milliót mert olyan unalmas játék :)
Értem és-és mindenki érti itt a fórumon- hogy szerinted jó a crysis, és ahogy mondtam ezzel semmi probléma nincs. Csak az nem mindegy hogy egy kalap alá veszed a kettőt, és nem látsz különbséget közöttük. A különbség valahol ott van a 20millió-3millió között elrejtve.
(egy utolsó példa: játszottál már a NOLF-fal? És a 2. részével? Az első rész zseniális, az örök kedvencem. A második rész abszolut nem tud lekötni, pedig csilli-villi, tele jobbnál jobb ötletekkel. Ez van...nem is lett akkora visszhangja, majd mindenki úgy gondolta hogy egy közepes játék lett, unalmas. Valahogy így vagyok a crysissel is. Techdemónak jó. Meg a far cry2...meg a Doom3...nekem ezek unalmasak)