Black Mesa: Source
  • haldor
    Jah mellesleg ha nem szeretném felidézni ezeket az időket én se válaszolgatnék neked :D.
    Elővettél egy újságot és a HL-el volt tele. Volt külön rovat valamelyikbe a végigjátszásáról napló szerűen :D (Egy FPS-játékról! :D)
    Előtte nem is tudom volt e olyan főhős a játékba aki ilyen karakteres lett, ilyen elfogadható úgy hogy egy árva szót nem szólt az egész játék alatt. Valahogy nagyon bele tudtad magad élni.
    A szituáció is más volt. Itt valahogy áldozatként működtél. Rövid távú célokkal (kijutni élve a teszt laborból, ráébredni hogy lehet hogy harcolni kell :D a felszínre menekülni segítségért majd ijedten tapasztalni hogy a katonaság tisztogat)
    Volt benne egy csomó misztikus szereplő is.

Nem rémlik hogy FPS előtte tudott volna ilyent :) Utána persze volt még sok másik jó játék de ez valahogy nagyon megmaradt a legtöbbünkben. És nem úgy tűnik ha körbenézek hogy másokat hidegen hagyott volna ez a régi játék.

Főleg akkoriban nem. Ahogy írtam összejártunk végigvinni. hmm. Volt olyan rész ahol valami teljesen fals módon próbáltuk a tudóst átvinni a tank mellett, mert azt gondoltuk ő kell hogy kinyissa az ajtót :) Vagy egy napot eltökörésztünk vele :D