Black Mesa: Source
-
RMarvin #731 A HL1 bárki bármit mond, korszakalkotó volt. Ezt bizonyítja a BMS utáni vágyakozás.
A Crysis1 9 éves késéssel lehet akármilyen, játéktörténeti mérföldkő sosem lesz, remake pedig soha nemfog készülni róla (max néhány gyökér ultra-realisztikus textúrapakkja). Mellesleg sztem a Far Cry még a Crysist is simán lenyomja, bár ott is volt azért 3 év előny.
A fizikával kapcsolatban teljesen igazad van, tényleg nem emlékeztem rá, hogy miket lehetett művelni a Crysisban (valszeg mert annyira unalmas volt a játék (bocs), hogy még ez is a feledés homályába veszett) Nálad jó pont volt a nanoruha, engem halálra idegesített. Ugyanez a fegyverátalakítás. Én alig tudtam egyiket a másiktól megkülönböztetni ami a géppityukat illeti. Még1 fontos negatívum a Crysishoz: lehet, hogy akik B-kategóriás akciófilmeken nőttek fel azoknak tetszik az ilyesmi, de ez a tökös-pózolós amerikai legények (Psycho név, anyám!) megmentik a világot, már nekem kínos. Freeman szerencsére nem szuperhős alkat, ezért sokkal emberközelibb.