Shadeee#10
Nos szerintem, ha egy ember elveszti a fejét, akkor a legkevésbé sem gondol arra, hogy ez milyen például szolgál mások számára. Zidane pedig hajlamos erre, ezt már többször is bizonyította. Most is megtette meg is kapta érte a büntetését(kiállították), ennél többet ott nem adhattak neki, azt meg hogy mennyi időre kellene eltiltani a focitol teljesen felesleges fejtegetni, mivel ugy is abbahagyta. Ennek ellenére én mégis mellette vagyok, mert vele szemben Materazzi semmit sem kapott azért amit csinált(max egy kis kék foltot a mellkasára).
Őszintén mennyi meccset játszott le Zidane és ebből mennyiszer borúlt el az agya. Ugye senki sem gondolja, hogy csak 3-4 alkalommal sértette meg őt vki az összes meccse során? Tehát elég nagy sértést mondhatott neki az olasz, hogy így "reagálta le".
Amugy , ha ez az egész nem a döntőben történt volna már senki sem emlékezne rá, de az áldott média ismét felkapta az ügyet és már nem is az volt a fontos, hogy ki nyerte a VB-t, hanem az hogy Zidane kit, mikor, miért fejelt, rugott, taposott meg. Mi és még sokan mások pedig ezen vitázunk már mióta, és ahányszor csak előkerül vmi a netről ami ezzel kapcsolatos, cikket írnak róla és ezzel életben tartják az egész vitát....
Lépjünk már túl ezen!!!