• BaLeeX
    Ez a helire felhúzás hogy is működik?
    Amúgy én is már rengeteget játszottam vele és olyan nagyon zavaró bug nem nagyon volt.
    Olyan előfordult többször is, hogy hívtam egy helit, aztán nem jött vagy éppen odajött és mielőtt beszálltam volna eltűnt de ilyenkor hívtam újat (telik rá :D). Ami igazán furcsa és konzolos, az a célzás rásegítés. Ezt ki lehetett volna hagyni teljesen mert inkább zavaró. Konzolon elhiszem, hogy nehéz célozni de pc-n egérrel azért nem. :)
    Ja meg a tankok ellopása is elég konzolos megoldás de megszokható.

Legjobb dolog helikkel lopkodni a kocsikat (lehetőleg ellenségeset, benne a katonákkal) majd a célpont fölé érve szépen ledobni rá. Jobban tarol mint egy bomba. :D

Annyira jó a game, hogy a kínai főküldetés előtt (le kell bombázni a hidakat meg stb.) úgy döntöttem, hogy inkább megcsinálom az amcsi oldalnak is a küldetéseit így fizettem a békéért nekik 14millát, nem akarok kihagyni semmit és az amcsiknak is jó cuccaik vannak. :)

Aki esetleg végigvitte azt le tudná írni spoiler-el, hogy melyik az a küldi amikor már nincs visszaút az oldalválasztásnál? Vagy ez a legutolsó küldetésig kitolható?