• XuChi
    Hát akkor alkotok egy magánvéleményt erről a förtelmes ócskaságról:

Leszögezem előre hogy ez a játék az év bukása számomra. 10-es skálán 1 pontot adok az áldott jó szívemnek kösztönhetően.

A játékban annyi bug van, hogy csodálkozom, hogy nem alpha verziónak van kiadva!!!

Fizika 0. A motorral a hegyre úgy lehet felmenni hogy semmi nem állítja meg(jöhet bármi. Szikla, fa, doboz). A fáknak nekihajtva azok szépen 3 részre törnek), és ezt egy kismotorral adom elő!!!!. Hát ez mi ha nem borzalom? A motor miért vált a levegőben, mintha a talajon mennék??? Miért nem dölnek el a motorok sohasem (bármit próbáltam csinálni vele sosem borult el)?? A gyalogosok miért nem döglenek meg sosem(ak47-el adok neki egy teljes tárat és akkor is felkelnek). Lelövöm majd szépen ismét felkel és mintha semmi nem történ volna tovább megy. Ha elütök egy motorost kamionnal az meg sem kotyan neki, csak más irányba próbál tovább menni. Az ellenségnek semmi esze nincs. Csak lövöldöznek össze vissza. A terep unalmas, egyhangú, gusztustalan. A hangok borzalmasak. A grafika kb ps2 szinten mozog, de még ott is gyengének számít. Itt meg egyenesen undoritóan gagyi, ócska, szar. Ehhez társul egy eszeveszett gépigény amit nem értek. Eggyetlen eggy pozitiv dolgot tudok elmonda az egész fostalicskáról.

!!!Rombolható épületek!!!

Enyi, és ezen kivül az, hogy kurva hamar le lehet törölni, és a lemezt kiba**ni az ablakon.

Ha a tisztelt EA továbra is folytatja a fos/trágya/ocskaságok kiadását, akkor nem csodálom ha szépen csődbemennek.

Már csak a Need For Speed új részében tudok bízni bár már felkészültem a legrosszabbakra. Remélem nem lessz igazam.

Üdvözletem mindenkinek, és leszögezném mégegyszer, hogy ez egy saját vélemény a gémről. Ha nektek tetszik hajrá. Tiszteletem amiért kibirjátok.