Aion-MMORPG(F2P)
 • Lyan Kyj
  #248
  nos, elég sok mindent lehet azért már tudni, plusz az új eus oldalon a Daevás és DP-s cikkek is igen sokat árulnak el.

  Grindfest nem lesz, direkt hangsúlyozták.

  Igazából globális pvp lesz, hisz bármit csinálsz, beszivathatod a másik oldalt.
  Például:
  Belopózhattok a másik csapat területeire, direkt leírtod nekik az állatokat (erről már régebben írtam: ha tekintélyes mennyiségben írtod a az állatvilágot, akkor egy ideig elvonulnak, szaporodnak, aztán lőttek egy ideig a craftnak meg másnak...) , vagy direkt elhasználod a bányákat, így korlátozva őket. Tényleg az van, hogy gyakorlatilag ott szivathatod őket, ahol éred.

  Az ostromok és nagyobb összecsapások színhelye az Abyss lesz (a kettészakadt világ közepe, ahol a 3. faj, a Dragonok is bejutottak).
  Te döntöd el, hogy segíted a szervered. Egyéni akciókkal, Pvpvel, vagy ezernyi más dologgal.
  Amúgy normál pvp akárhol (ugye a belsőbb területeken úgyis lesz jópár NPC is). A 3. faj, a Dragonok is főleg az Abyssban segítik/korlátozzák az oldalakat.

  Aztán ott a DP (Divine Power) is. Ugye ezt mindenki kap, öléssel és egyéb dolgokkal lehet szerezni. Rengeteg mindenre használható. Hatalmas (akár többemberes) kombókra, buffokra, vagy akár craftingban (!!!). Tehát, pl van egy kardod, akkor felerősítheted (permanens) azt vele, illetve, akár többen összeállva, egy überbrutál fegyvert is alkothattok. Nyílván arra megy ki a játék, hogy melyik frakciónak (Elyos, Asmodian) lesz több DPje.
  Az egyének elvileg akármeddig halmozhatják, de ha kilépsz játékból, elveszik jelentős része. Viszont. ÁTRUHÁZHATÓ! Szal épp mennél el, egy guildtársad épp megjött, átadod neki a DPdet, aztán majd visszaadja, ha kell, vagy csináltok vele valami mást. Vagy lehet kristályokat szerezni, amiben tárolhatod őket.
  Sztem ez a DP rengeteg lehetőséget ad stratégia terén.
  (persze rengeteg hátulütője is lehet, de ők úgyis jobban tudják, hogy fog működni, felesleges aggódni)

  Nemhiába hírdetik PvPvE-nek, itt nem a megszokott sémára épülnek majd a dolgok (ezért is szeressük:P)
  Írták, h xpt sem gyilkolással, sem questeléssel nem halmozhatsz fel, szal itt is valami minden eddiginél különböző lesz. Majd meglátjuk.