Aion-MMORPG(F2P)
  • DStein
    #247
    A havídíj szűrésnek jó. Én is jobban kedvelem a havidíjasokat, mert lényegesen kevesebb a 'hülyegyerek' az ilyen szervereken.
    Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki, aki fizetni képes az jófej a többi meg kis suttyó, sőt. De előszűrésnek épp megfelelő.
    A perfect worldnek van saját topikja itt sg-n, keress rá a keresőben. Azt hiszem ázsai closed béta megy most. Valami olyan bekerülési feltételei vannak, hogy netcaféban minél több gépen kell futtatni :)

    Aionra visszatérve, már elég sok infó van róla, de ezek szerintem csak a felszín. A mindennapi játéktechnikáról, ami igazán lényeges, még semmit nem tudni. Pl olyan grindmánia lesz-e, mint LA2. Vagy hogy PVPben mennyire büntetik a PKzást, meg egyáltalán hol lehet majd keményen keresztbetenni másik játékosonak (pl LA2ben legfeljebb piros leszel, de ha ésszel csinálja az ember ott öl meg valakit ahol akarja). Vagy hogy a PVP csak valami nagyon kontrollált dolog lesz-e (mint GWben az arénák). Tehát szép meg jó lesz biztosan, de az igazi tartalmat még rejtegetik előlünk :)