The Guild 2
-
haydun #725 Én csak azt nem értem, hogy az ember megvesz drága pénzért egy játékot, és az egész egy nagy káosz-élvezhetetlen ...
Nekem a magyar nyelvű kiadás van meg(jogtisztán), egy bizonyos sm kiadó kiadása. Keresem hozzá a javításokat, de mindig csak a külföldi kiadásokhoz találok. Próbáltam feltelepíteni az 1.3_UK jelzésűt, de azt írja ki, hogy a Text.dbt fálj ismeretlen.
A másik problémám az, hogy a játék elején a betöltés közben megjelenik két hibaüzenet(Falied to create branch/frond vertex shared. Falied to create leaf vertex shared.), amit sokszori kattintás után el lehet tüntetni. A telepítő DVD-n és a gép könyvtárában is kerestem e két fáljt, de nem találtam. Ezen kívül a játékkal kapcsolatban nálam apróbb hibák is felléptek: nem lehet menteni, amikor a gyors mentéssel, vagy a sima mentéssel próbálkozom azonnal kilép a programból. Az épületeknél az épületek fejlesztése címszó alatt pedig egy üres lap jelenik meg, de ha az egérmutatóval keresgélek itt-ott felvillanik egy felírat, ha rákattintok, csak akkor tudok fejleszteni.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném, hogy esetleg a magyar nyelvű kiadáshoz hol lehet javítást találni, a kiírt hibákkal mit lehet kezdeni.