A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #13068
    Azért képzeld szegény szerkesztő/vágó kollégáját, aki talán még a nagy klasszikusokat is vágta (7 elgyötört törpe, Halló belváros, Taxi, Kőbe zárt lélek, ...) és most ebből kell kihozni valamit, amihez a nevét adja.
    Szinte minden felvételemen, amikor felkonferálják őt, valahonnan felhangzik a "Jajjj...!", és nem örömből... vagy épp valaki elalszik (többnyire Márvány felvételeknél), amit meg is jegyez, mondhatni beszól a nézőnek.
    Az utazási élményei annó még jók voltak, mert kalandosak voltak, nem pedig úti-beszámolók. De egy idő után minden ellaposodik. Az Aradiékat ezért becsülöm, mert a mikrofonokat, a kókuszt, az utcai neppereket nem minden alkalommal veszik elő, hanem hosszú szünetek után, így nem válik sablonossá, unalmassá. Sajnos a Jolika viszont már nekem is olyan, hogy ott vagyok, hallgatom, de már maga az a karakter, az a hang idegesítő és mondanivalója nem sok van. Mégis füttyögnek, őrjöngenek, amikor bejön, tehát van "Mónikasó" rajongó a közönség soraiban nem kevés... de ez a mai színvonal?

    Mondjuk számomra az sem világos, hogy mi lett a régi felvételekkel, ugyanis minden felvétel során 2-3 szám egy korábban már rögzített ismétlése. Most pl. a Nádas féle A mi kis doktorunk, Maksa - Unokaöccse esküvője. Mindkettőt az eredeti író/szereplő adja elő (minimális változtatásokkal), így nem lenne egyszerűbb kikeresni az archívumból?
    Utoljára szerkesztette: MisterV, 2019.05.16. 19:22:28