• [HUN]Crassus
    Story: Keresztúri úton hazafele /marhahosszú egyenes szakasz 60-as tábla/ mnet előttem egy 520i őelőtte pedig a 67-es Busz természetesen 47-el.....elkezdtem a felező felé orientálódni,mert a márkatárs elvolt a tempóval én meg siettem hazafelé.A buszos észrevette a 2 duplalámpást a visszapillantóban elhatározta régi sérelmein most retorziót vesz.Ki is húzódott egyenesen rá a felezőre....lófaszt se láttam előre....elkezdtem lemaradni,hogy legalább minimálisan lássak előre.Már vagy 6-7 autó távolságra voltam mire láttam is valamit,nem jött semmi elkezdtem előzni ,de mivel nemvagyok idióta sofőr miután megelőztem a másik bömöst beálltam a sávomba,hogy majd onnan kezdek előzni.Már láttam,hogy a BKV-s okádja a füstöt....elkezdett a fasz gyorsítani míg beálltam a bömös meg a busz közé....mikor elkezdtem kielőzni már 75-80-al repesztett az öreg ikarusz...oké ezzel nem szopatott be ,de miért nem az anyjába az ilyen aki 15-20 emberrel a buszon ekkora őrültségeket csinál?
    Legszívesebben bementem volna a keresztúri végállomásra/sajnos igyekeztem időben hazaérni így nemfért bele/ és felnyomtam volna a feletteseinél....az még hagyján,hogy engem veszélybe sodor ,de az ,hogy az utasokat is ,mert BMW iszonya van az már nagyon felháborító!