A futómű nagyon sokat számít! És ha van egy olyan lehetőségem, hogy van egy "ingyen" M futóműm, természetesen áttenném. Tapasztalatból, az itthoni 118d-t viszonylag sokat vezetem. Van itt a közelünkben pár 50-60as kanyar, amit az egyes 70-80al már-már csikorogva vesz be. Az egyik barátom 320d e46 kombi full M csomag ugyanezt a kanyart vizes úton 130al úgy veszi be, hogy a testem már-már repülne ki az ablakon, de fognak az ülések, és egy ici-pici gumicsikorgatás nélkül veszi a kanyart. Nem túlzás! És ez az élmény nagyon sokat dob :) A nagy baj, hogy a coupe is meg a kombi is nagyon tetszik.. Találtam egy gyönyörű kombit, (nem linkelem nehogy elhappoljátok előlem:P) de nem tudnék rápakolgatni annyi mindent a meglévő m3ból. (nem hülyegyerekeset tessenek elképzelni!!) Coupet meg nem találok szépet a kritériumaimmal ( 1.8 IS vagy 2.0, manuális váltó, klíma, kevés kilométer, vezetett szervízkönyv ) Olyat találtam, nagyon szépet amibe nincs klíma. ( Mennyi beszerelni úgy, mintha gyári lenne?)