• slackface
    #158
    Nem csekkoltad mi?
    Én cinikusan írtam a lentit.
    Én abszolut reális vagyok!
    Csak a két kezemmel megfogható dolgokban hiszek.
    A valóságban. És mint ilyen elutasítok minden megtévesztő ,bemagyarázós fogalmat.
    Nem hiszem,hogy van halál utáni élet.A halál végleges.Jó lenne de ez van..még soha senki nem tért vissza belőlle és mondta,hogy mi a szitu akkor.
    Az amit az orvosok bebizonyítottak az számomra elfogadható, bele illik a logikai sorrendbe.
    Valami olyasmi játszódik le ilyenkor,hogy a vérben lévő oxigén fogy és nő a szédioxid.
    Ennek hatására mivel ez egy vészhelyzet a szervezet számára kikapcsolja az agy egyes területeit. Ez történik mikor csinálsz valamit ami sok oxigént éget el az izmokban..mondjuk futás után ha elszorítod a saját nyaki verőereidet..egy kis időre elájulsz.
    Csak halálközeli eseteknél ez drasztikusabban jelentkezik.Ezeket az állapotokat az agy "AROUSAL" központja szabályozza..ez az éberségi központ.
    Véletlenül már egy jó idelye érdekel a agykutatás.
    Ilyenkor az történik,hogy az agy próbál életben maradni..az evolúció folyamán ez úgy fejlődött ki,hogy lekapcsol pár dolgot a divergáló hálózattal és az agy megpróbálja a meglévő oxigént a memória fentartására felhasználni..azaz az agykéregben a moduláris szerkezetekben ahól a piramis sejtek vannak és az önmagukba visszanyúló neuronok.Ott használja az ATP előálítására és működteti a K-Nátrium pumpákat ,hogy minél kissebb legyen a refrakter periódusa a sejteknek..ha túl kicsi lesz..és nem működik az Divergáló erősítő hálózat..kialszik a jel ami a felejtéshez vezet.Ilyenkor mindent elfelejtesz ami valaha tapasztalat ért és meghalsz. Innen még soha nem tért vissza.
    Az emlékek vészes megtartásának az a következménye,hogy betolulnak szabályozatlanúl a tudat központba ahól átéled az emlékeidet." lepereg az életed filmje " Nem tudod szabályozni őket. "ez megfigyelhető LSD hatására is" A tudatod mindvégig megpróbál életben maradni, harcol.
    Hamar megszünik, lekapcsolódik az agy az érzékszervekről mivel ez sok oxigént fogyaszt és úgy fest,hogy a tudatnak szüksége van élményekre.Ezért megpróbálja stimulálni magát az emlékekből előállított percepciókkal amit te így élsz meg.RUSH effektet élsz át..fényeket látsz..hangokat hallasz. És mivel minden embernek anatóiailag ugyan úgy működik az agya..ezért hasonló élméneket is élünk át.. És ha nem kapsz oxigént..MEGHALSZ. végérvényesen.