• dez
    #107
    "Nos, azt olvastam nemrég valamelyik újságban, hogy nem kell fosni, mer' a boltokba kitett nyers baromfihúst többször is ellenőrzik, mielőtt odakerül"

    Tényleg? Egy rendes ellenőrzés 1 hét, és nem olcsó mulatság. Csak úgy tudják "ellenőrízni", hogy megnézik, nem jól láthatóan betegek-e, vagy nem hullottak-e el. De a lappangási idő több nap.

    "és a vírus különben is elpusztul főzés közben (vagy sütés, mittomén...)."

    Látom, nem érted. HA esetleg fertőzött lenne, már érintésre is fertőzne. Nem aki megeszi, hanem aki elkészíti. Tehát ez egy süket szöveg.

    Szal egy kicsit ellentmondásos a dolog. Nem szeretem a félretájákoztatást, se jobbra, se balra, se fel, se le, se ki, se be, stb. Vagy ebből kéne a "sorok között olvasni"?