szivar#198
De én legalább tudok gondolkodni... És szoktam is. Mégmielőtt hozzászólnák valamihez is a fene nagy eszemmel, azért utánajárok a témának, hátha valmit rosszul tudok. Mellesleg nem azt várom el hogy az én fejemmel gondlokozz, hanem azt hogy legalább a magadéval.
Mi az a Pannon Rádió? Lehet hogy egy kicsit többet halgatod azt az adót, mint én. Mellesleg jobb érzéssel tölt el az hogy kiröhögnek, mintha sírnának a műveltségem hallatán. Mellesleg majd ha saját véleményt is tudsz alkotni a dolgokról, -jobban körbejárva a témát, mint amit a médiából megtudsz (tv, rádiók, blikk,stb)- akkor lehet hogy neked is más véleményed lenne a dolgok állásáról. És ha összeesküvés-elméletnek hiszed az olyan apró dolgokat, amiket leírtam, akkor nem is jársz messze a valóságtól. Csak ezt az elméletet nem én írtam le, hanem a te fejedben derengett fel. Ha jól emlékszem, én csak a tényeket írtam le.
És valóban. Örülök hogy észrevetted, Pakisztán nem magyarországon van. És nem lenne rossz egy kis agymosás, de van akinél ez lehetetlen, és nem azért mert olyan hatalmas az akaratereje...