• kirol
    #1310
    Hát egy webfordítást tudsz csinálni gyorsa, és mivel azért te a játékban látod miről van szó, hátha ki tudzs valamit bogozni ebből a nem túl értelmes fordításból. :)


    "Fogások neked az kifehéríti a bokor bogyóit, azután csökken egy képernyő. Itt minden mindazonáltal néz, csak a balra levő nagy virágot tudod zsebre tenni. Ez annyira mérhetetlenül bűzlik az egy keveset ezzel ki tudod tenni az őrt a másik képernyőben. Ha közel sátorrudakkal tolja a virágot és fekteti a fa mögé őt az őrnek, gyere.

    Azután meg tudod fogni a Venus repülési ügyet, később megint zsebre teszed a büdös növényt. Behátrál a tábor kicsomagolja a Donutst a fedőből és elmondja a sört a kertnek. Röviden elhagyja a színhelyet, azután te a sör vehet egy csigát. A tábor teszi a büdös növényt a kövön a folyóra. A béka megfogja a legyeket és neked egy fényzsákmány. Azelőtt a templom előtt, amit a pókháló megsemmisít, és lóg helyette a zászló ott.

    Szintén röviden olvas kint itt a színhely azonnal megint jönni. Most te a pókháló veheti az izzásférgeket. Most közel időközben teszed a Donutot a lyukban a darázsfészek és tud csípni egy kevés mézet a fészekből. A lyukakkal téged keres meg a kőnél. Most fent levő helyek a lyukakkal kapcsolatos következő célok hosszában: Venus repülésre becsomagol, izzásférgek, páva hajladozik, halászik, üt és a lépek."