• mrzed001
    Semmi értelme, én már jan. 20-án írtam nekik, meg fórum meg minden, de szartak rá:

A következő infót olvastam valahol (nem tudom igaz-e, vagy sem):
    2006. február 4. szombat 13:55 - 15:40
    Csillagközi romboló
    Amerikai sci-fi akciófilm-sorozat (mini) (2/1. rész) (2003)

Van egypár dolog ami furi:
    - a cím: eredeti:BattleStar Galactica. Ebből hogy lett Csillagközi romboló ?? Mindamellett, hogy senki fel nem ismeri, hogy ez mégis mi a fene, totális melléfogás ez a címadás (rugjátok ki, aki ezt a baromságot kitalálta, van már elég "depiszkosulfélrefordított" magyar cím, felesleges még egyel szaporítani!).
    Vagy meg kellett volna hagyni az eredetit, vagy talán ott volt a régi neve (Galactica a harci csillag), vagy egy értelmesebbet kitalálni pölö: Hadicsillag Galactica. Ez utóbbira javaslom javítani a magyar címet, ha nem akartok a végletekig nevetségesek lenni
    - az időpont: nos, a sorozat ugyebár 22:00-kor van vetítve eredetileg, és mivel az ember hangulata időpontfüggő (és ehhez igazodva készítik a sorozatokat is!), tehát totál leégés lesz részetekről, hogy egy máshol piszkosul nézett sorozat itt alig nézett lesz (mint a legtöbb sorozat esetén, elég gyene a műsorszervezésetek). Javasolnám válasszatok ki egy hétköznapot, és akkor adjátok este (lehetne esetleg ilyen sorozat este is, mint sci-fi-on, egymás után SG1, SG. Atlantis, majd Battlestar G. Meg is van mindnek a nézettsége ) )
    - pr: egy kis reklám sem ártana neki (sorozateste pedig egybe lehetne reklámozni mindet)

Szóval jóelőre figyelmeztetve lettek, lett volna >2 hetük. Ennyit a "várjuk a nézőink véleményét" marketing sallangról.
    Hát igen, ideje lenne felismerni, hogy kapitalizmusban élünk, tehát a fodrász nem azért vágja le a hajad, hogy jól nézz ki, hanem hogy perkáld neki a zsét (éppen ezért nem is érdeke, hogy minőségi legyen amit csinál)