Hogyan viszonyulsz 1-1 adott márkához?
  • Toroco
    #147
    Hi!

    Most voltunk klipróbálni a Shevroleteket. Lacetti 1.6, meg aveo 1.4 -t. Hát lehidaltam tőlük, de nem azért mert olyan jó. Kényelmes meg elég jól is néz ki belül, de a teljesítménye az siralmas. Aveo: 96 lóeró a papiron, DE 5600 as fordulaton adja le. Úgy képzeljétek el hogy kettőben padlógázzal mentem, és minden sebességben fölfelé. A motor képtelen elérni az 5600 as fordulatot. Arra hogy kapásból padlógázt nyomok 3ban már nem is reagál szinte, csak annyira mint egy sima gázadásnál. és csak dombon lefele tudtam elérni a 160at padlógázzal, pedig asszem 200 ig van órázva. Könnyü kormányozni, meg nagyon fasza a fék, de nem megy. A lacetti teljesen ugyan ilyen. A csomagtartó mérete legalább jó, 330L.

    Ezek után beultem egy Saab vektorba... na igen, az már autó, sajna az nem tesztautó volt és nem lehetett manni vele. Asszem 9 milla a gép.

    Voltunk nézni suzuki SX4 et is. azt sajna nem lehetett kipróbálni, csak bele ültem. Mitne mondjak kényelmentlen volt akár hogy is állitgattam az ülést. A belseje szerintem kifejezettem csúnya. A hásó ülésre csak ugy tudtam beülni hogy kézzel huztam fel a térdeimet. A csomagtartó mérete az meg nulla. még bevásárolni sem lehet vele menni. A warbi csomagtartójába sem szokott beleférni mindig, pedig az 525l. De ezt a suzukit valahol még kifogom próbálni.
    Beültem az új swift be is annak jobb volt a belseje, de az sem volt kényelmes.

    Néztünk skodát is, fábiár, meg oktáviát. a fábia is elég gyengevolt kinézetre, kényelme közepes. Oktáviába nem ültem, csak az adatait néztük. Annál az volt a durva, hogy legalább másfél tonna a kocsi úgy ránézésre, mert nagyobb méretü, mint az audink, 1.4es motor, és csak 75 lóerő van benne. Az audink 140 lovas 2,3 motorral, és még az is nagyon lomha induláskor, ehez viszonyitva a 75 lovat nem nagyon tudom elképzelni hogy mehet. Azt mondták jövö héten lesz megint teszt autó majd kipróbálom.

    Egyre inkább ott vagyunk hogy nem akarunk uj autót venni. Jók az öregek, azok legalább menek. Eddig nagyon úgy nézki hogy fater marad az öreg audinál, én meg a warbinál. Vagy összeszedünk egy halom pénzt és valami autót nézünk 6 milla körül, ami nemhiszem hogy megtörténi.

    Az a legszarabb az új autók belsejében, hogy szinte mindent abból a szar müanyagból csinálnak. nagyon kevés ami le van burkolva valamivel.

    Jövő héten valszeg elmegyünk még VWt, audit, meg fordot nézni, aztán majd meglátjuk.