PSP vs NDS vs GBA SP
  • mb66
    #80
    Hát én pl azért nem vennék PSPt, mert tényleg lényegében egy hordozható Ps2. Ráadásul a játékok 50% a hozzá autós game, ami szerintem pont nem handheldre való.. pl. Ps2 n egyik kedvenc gamem a WRC4 volt, szép sony exkluzív rally.. de abban is biztos vagyok hogy handhelden hozzá nem nyúlnék... ez TV re való egyszerűen, ott sokkal nagyobb élményt biztosítani..
    DS t viszont vettem, mert nagyon tetszett az alapkoncepció, és nagyon tetszik. Végre új ötletek! Volt most 3 hónapom karácsony előtt, mikor egyik nagykonzolomat sem kapcsoltam be - a DS t viszont nyúztam rendesen :) arról nem szólva, hogy még a barátnőm is WarioWareziett néha, alig tudta letenni.. Ez pedig nagy teljesítmény, hiszen ő egyenesen utálja a "videójátékokat" :)
    Sőt, nyáron balatonra is levittem, ahol rengeteg antigamer haverommal szoktunk lenni - ők is egymás kezéből kapkodták ki. Szerintem ez mindent elmagyaráz. Új ötletek, új lehetőségek, és nagyon kellemes játékok jönnek, mostmár végre egyre nagyobb számba DS re. Nálam abszolut ő a nyerő.