• Clidey
    Én voltam olyan bátor, hogy anno még a 10.50 idején beígértem egy ilyen "cikket" ide. Aztán közeledett az XPL11, így gondoltam megvárom azt, és majd inkább arról írok. Eljött az XPL11 és cikk sehol - köszönhető szabadidőtlenségemnek és lustaságomnak.
    De talán majd egyszer összeszedem magam, és megírom...

Az AI-val kapcsolatban már én is próbáltam utánanézni a dolognak, de sajnos semmire sem jutottam. Van valami Global AI-szerű akármi, de ahogy a leírását olvastam, gyakoraltilag semmivel sem leszel előrébb a jelenlegi erősen szarcsi-foscsi forgalomnál, csak annyival, hogy valós légitársaságok repülnek (elvileg) valós menetrend szerint...egészen a reptér x NM-es határáig, ott meg szépen eltűnnek a légben. Hát ez annyira LOL hogy nem is foglalkoztam vele.
    Egy időben beállítottam én is magamnak pár Cessnát meg Boeingot default gépekből a default AI traffic generátorral, de aztán gyorsan töröltem az egészet is a 'csába, mert annyira nevetséges volt még csak nézni is őket, ahogy szerencsétlenkednek körülöttem.
    Szóval szerintem az XPL ilyentéren való erős hiányosságának köszönhetően elfogadható megoldást - legalábbis ami egy egészen kicsikét is megközelíti legalább a P3D szintjét - nem fogsz találni.