A BioWare új taktikai csapat RPGje Xbox 360-ra
  • Hoz_Hun
    Kegyetlen jó ez a játék. :)

Igen, köszi aztán rájöttem hogy csak salvage-eléssel tudok Omnigel-re szert tenni. Az én fickó karakterem mesterlövész/gépész kasztba tartozik így jól rágyúrtam az elektronikára, meg a descryptelésre és kiegészítve Quariant tudásával, most jelenleg, mindent ki tudok nyitni, zárakat fel tudok törni. El is értem a 150db nálunk hordható cucc limithatárt, szóval egy jó alapos szanálás után annyi Omnigelem lett hogy csomó javítás és nyitogatás (amivel korábban probálkoztam azt utólag csak bypassolni lehetett omnigellel) is 99db állt az Omnigel mutató a kocsiban. Amugy csak I. és II. szintű cuccokat salvageltem III. felfele eladtam a cuccokat, úgy hogy több százezres vagyonom lett. Visszamentem Citadel-be és bevásároltam öltözetekből, meg egy két extra cuccból. Mindenkit felruháztam, felspéciztem.
    Jelenleg olyan kb 20. szinten (nem is néztem már egy idelye) vagyok és főként IV. illetve V. szintű cuccaim vannak, illetve Shepard, Ashley, meg a Tali jórésze már VI.-ban (ez álltalában az állandó csapat összeállításom). A sztoriban addig mentem el hogy Asari doktort (Liara) kimentettem, hogy teljes legyen a legénységem.
    Egyébként csak questel a galaxisba mindenfele és hát nem unatkozom. Legutóbb épp a Földünk holdján kellet akciózni. Nagy poén, hogy a saját naprendszerünkben is repkedhetünk :). Eddig legjobban a Wrex csapattagunk (a Krogan-i teknős fickó.. állat jó hangja van) által adott küldivel szenvedtem meg. Amikor az ő családi páncélját kell visszaszerezni. Hát az kemény volt, párszor visszatöltöttem. Érdemes velük dumálni. Ashley-vel való romantikázással haladgatok, bár nem egyszerű a csaj. Eddig csak utalást tett, hogy ha ki mernék vele kezdeni akkor az súlyos szabályszegés lenne (lévén hogy a parancsnoka vagyok) és kezdeményeznie kelle a leléptetésemet. De azért haladok, most a családjáról faggattam ki.
    Kikkel lehet még romantikázni, tudja valaki?