Silkroad Online (iSRO)
-
No comment...
Én már leírtam mindent (nem fogom még1x, ha kötekedni van energiád, akkor remélem a visszaolvasásra is) és itt rajtad kívül szerintem mindenkinek világos hogy mit akartam elmondani. Arról hogy napok múlva felhecceled magad és nekimész olyan kommentnek, ami már teljesen ki lett vesézve és még mindig a saját állításaidat lököd... nos erről nem én tehetek.
"Szerintem, mivel d8-ban nem volt sok Eu SoX, azért lett így megoldva a crit. (Nagy nemSoX critek, és ehhez lett igazítva a rendszer utána - semmi bónusz a SoXra.)"
Na ez nagyon tetszett, jelöld legközelebb a humorperceket mert akkor rákészülök.
És végül, csak itt, csak most, csak neked a kettős mérce (amit te hoztál fel - és pont ez a lényeg): amikor valakik különböző kötődések, elfogultság mentén ítélnek meg valamit (ergó hiába van igazam, te már annyi kommentben próbáltál oltani hogy ezek után már azt sem fogod elismerni ha azt írom "a hó fehér").
A többieknek:
Pff tényleg utálok ilyen hülyeségeken vitatkozni, de ha nem csinálom, akkor azt hiszi hogy a hallgatás beleegyezés és akkor legközelebb megint kritika nélkül írogat és azt hiszi hogy neki van igaza...