Valóban megérne egy Nóbelt, nemigaz ?!




Official letöltési helyek:




http://www.nobel.ps3.co.jp/downloads/ps3emu/publicbeta/PS3eKZone3pbsetup.exe


http://www.sony.jp/support/ps/dl/sakaguchi/PS3DEvKze3pbsetup.exe




Mirrorok:




http://www.nvidia.com/view.asp?IO=SONY-PS3eNob_PB01.01


http://download.microsoft.com/download/SONY/Install/pbeta1.0/EN-US/PS3eKZone3pbsetup.exe


http://www.sti.nasa.gov/PS3ePB/cgi-bin/ordersti.pl


http://www.bsa.org/usa/free4all/dl/PS3eKZ3pbsetup.exe


http://www.usa.gov/terror/dl/bush/PS4eKz3pbsetup.exe
  • CamelX
    #973
    Közeleg az itteni sok hitetlen kiröhögésének ideje ;) igaz h ez csak PS-on belüli áttörés, de erre vártak az emu fejlesztői h 1 lépéssel közelebb hozzák a bejelentés tényét ;)

    "Amikor a Playstation 3 megjelent, a Sony olyan büszke volt a hozzá fejlesztett védelmi rendszerre, hogy még egy pályázatot is kihirdetett, hogy akinek sikerül feltörnie a masinát, az egy ingyen PS3-hoz jut (mindez akkoriban, a 600 dollárt kóstáló kezdőár idején igen komoly jutalomnak tűnt).

    Ugyan az ajánlat nem tegnap volt, a gép három évig legyőzhetetlen maradt. Mindez azonban most megdőlt annak a George Hotznak köszönhetően, aki először 2007-ben okozott pár álmatlan éjszakát az amerikai iPhone tulajdonosoknak azzal, hogy feltörte a mobiljaikat a telefontársasághoz kötő hálózatot.

    A 19 éves Hotz most bejelentette, hogy öt hét intenzív munka után sikerült feltörnie a Playstation 3-at, mely cél eléréséhez nem csak szoftveres, de hardveres módosításokkal is élt. A sikere egyelőre nem teljes, ugyanis pár helyre nem jutott még be (pl. a rendszermemóriába), de arra már rá tudta venni a gépet, hogy lejátssza a másolt játékokat, sőt, a PS2 programok kompatibilitását blokkoló rutint is feloldotta. Hotz azt ígérte, hogy amint végez, közzéteszi eredményeit az interneten, ezáltal elszabadítva a kalózkodást a PS3-on is.

    Mindez nagy veszély a Sony számára, hisz eddig az ő konzoljuk volt az utolsó, amin nem volt épkézláb warez. Most ez megváltozhat, noha a japán cég elintézte a dolgot annyival, hogy vizsgálatot fognak indítanak. Hotz hozzáfűzte, hogy az általa kihasznált biztonsági rés megtalálása és befoltozása a gép architektúrájának hála nagyon nehéz lesz. Akárhogy is legyen, ez a három esztendő nagyon komoly eredmény, főleg a többi kortárs gép viszonylagosan korai elvérzése miatt."