F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
janus84 #3081 Ami a haladást és egyéb dolgokat illeti:
Mindenki keresse meg a guilden belül, ki van vele hasonló szinten. Kezdjetek el ismerkedni egymással 2-3 fős állandó kis csoportokat kialakítani. Amikor valaki segítséget kér ne a quest nevét írja ki elsősorban, hanem a quest SZINJÉT és hogy hány ember kellene hozzá. A csapatok igyekezzenek bevárni a tagjaikat, és ne random csapattal FS-questelni, esetleg előre megbeszélni, hogy mit mikor folytassanak. Így elég könnyű haladni, és ugye mivel mmorpg-ről van szó a cél minnél inkább csapatorientáltabb lenni. Aki szólózni akar játszon single player játékokat.
Más: mindenki nyavajog, hogy jajj én már le is tettem a hátasról, jajj drágák a skillek, jajj nem lehet pénzt keresni.
Erről csak annyit, hogy Iwatori a lv25-ös MINSTRELével (full healing-re van traitelve) tegnap elment farmolni, 1 óra alatt keresett 150ezüstöt, és megcsinálta az advanced orc-slayer deed-et :p Én még nem farmoltam, minden skillem megvettem, és 1.5 aranyam van. Hozzáteszem nem hinném, hogy lenne kaszt aki ne ölne 2-szer olyan gyorsan mint, egy minstrel, aki ráadásul támadásbutításra ment rá :p