• atothhu
    Az érdeklődésnél arra gondoltam, ho ez a topik pl 100 hozzászólást ért meg, addig a lost majdnem 3000nél jár. Másrészt én még soha nem láttam, ho valamit annyian keresnek torrenten mint a lostot, talán anno a doom3at. + feliratot sem találok a dh206 részhez, pedig már kint van a 207 is.

"a netes pedig egy bizonyos korosztálynak az érdeklődésére utal. ennek a korosztálynak/csoportnak az ízlését frankón be lehet lőni."

Winnie most magamból indulok ki, de én 6embernek viszem a lostot...
    lány - 23 éves - ruházati értékesítő
    férfi - 24 éves - villanyszerelő
    férfi - 28 éves - kőműves
    lány - 26 éves - banki alkalmazott
    férfi - 33 éves - vállalkozó
    Anya - titok :) - ápolónő

+ 2 lost rajongó

öcsém - 23 éves - szerszámkészítő
    lány - 24 éves - mozis alkalmazott

Ebből egy valakinek van nete, de nem tud letölteni/nem ért hozzá, a vállakozása miatt van csak. Arra szeretnék kilyukadni, hogy torrenten ilyen nagy különbségnél nem hiszem hogy csak arról lenne szó amit írtál. Ha pl 10en tőltenék a lostot, és 8an a dhát akkor ok, de ho 10en lost és 1dh..?

Magánvéleményem egyk ho Magus a "kliséhalmaz"-zal ütötte fején a szöget..
    Tudom hülyén hangzik, de egy példán keresztűl: a lostot -első részeket kivéve- bármelyik "alapbólfikázomazamerikaidolgokatfőlegsorozatokat" haverom elé oda tudom tenni, "profi a cucc". :) Addig a dh kliséi enyhe pírt hoznak arcomra :) értitek mire gondolok.. Mindkettő élvezetes, de filmrajongóként ezt nem tudom, nem észre venni. Lenne még mit írnom, de az a lost topicba tartozik :) vagy kéne egy "lost barátságos összehasonlítás dh" topic :D nem, mégsem jó ötlet. A lostot semmihez sem lehet hasonlítani :P :D

Az igazságot Te mondtad ki: "nyilván mindkettő kötelező heti program"