• Istencsászár
    #559
    De La Rosa megy Brazíliába

    Jó ideje folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Lewis Hamilton, a fiatal brit GP2-es bajnok sikeres F1-es tesztjei után kipróbálhatja e magát igazi versenykörülmények között idén a McLaren csapat színeiben. Az esély sokáig megvolt, ám két nappal ezelőtt Ron Dennis szinte félreérthetetlen nyilatkozatot tett azzal kapcsolatban, hogy szerinte még túl korai volna a bemutatkozás.

    Ami akkor várható volt, mára hivatalosan is bejelentésre került, tehát az utolsó futamon Pedro de la Rosa vezethet Kimi Raikkönen mellett. A döntés egyik oka akár az is lehet, hogy a McLaren egyelőre teljesen nyeretlen ebben az évadban és a vezetőség szeretne egy tapasztalt jó képességű versenyzővel nekivágni az utolsó megmérettetésnek melyen, mint a spanyol versenyző mondja, elég jók a csapat esélyei.

    „A kiábrándító suzukai futam után reménykedve tekintek előre az utolsó futamunkra. A jerezi tesztjeink ugyanis egészen jól sikerültek, s ezek után komoly esélyekkel indulunk Brazíliába." -mondta az újabb bizalmat kapott versenyző.


    Ugyse nyertek, Hamiltont simán beültethettétek volna... Pedro meg sehol sincs, mikor beült a kocsiba volt egy kiugrása és nagyot akart alakítani, meg is tette, szépvolt, azt eltünt a középmezőnyben, mint sok pilóta...