• Istencsászár
    #547
    A McLaren teljes megújulást ígér 2007-re


    Ron Dennis, a csapat vezetője megerősítette, a McLaren komoly arculatváltáson megy majd keresztül az elkövetkezendő hónapokban, és a 2007-es idényt egy teljesen új "köntösbe" öltöztetett gárdával, és filozófiával kezdi majd meg.

    A szakember viszont hangsúlyozta, a változások semmit nem változtatnak majd a csapat célján, ugyanis továbbra is a győzelemre hajtanak minden egyes versenyen.

    "Semmilyen formabeli változás nem befolyásolhatja a csapat célját, mely továbbra is a győzelem. Mindig is azért leszünk a Forma-1-ben, hogy miénk legyen az első hely" - mondta Dennis. "Azonban egy kicsit változtatni akarunk az eddigi hozzáállásunkon, hogy még sikeresebbek lehessünk. Jelenleg is a részleteken dolgozunk."

    A McLaren tavaly decemberben jelentette be, hogy a jövő évre leszerződött a Ferraritól az idény végén távozó Vodafone-nal, mely már akkor sejtette, hogy komoly arculatbeli változtatások elé néz a csapat a 2007-es idényben.

    Az idei festésben már előtérbe került a piros szín, mely talán előszele lehet annak, amire a jövő évben számíthatunk. A csapat továbbá elveszíti sztárját, Kimi Raikkönent, ám helyébe egy újabb csillag, Fernando Alonso lép majd, akitől mindenki sokat remél.

    "Másképpen állunk majd a dolgokhoz" - magyarázta Dennis. "Célunk az, hogy megvalósítsuk az emberek álmait, és az álmuk részesei legyünk. Nem csak a múltról való álmodozásról beszélek, hanem a jelenről, és természetesen a jövőről is. A kisgyerekek autóversenyzők, asztronauták, vagy orvosok szeretnének lenni. Azt szeretnénk elérni, hogy csapatunk is az ilyen álmok szülőatyja legyen."