• Akylleus
    na sracok, megvettem a jatekot, magyar felirattal (nem volt mas). orulok, mert szep es jo, viszont a multi jatekrol meg mindig varnek valami felvilagositast.
    tobbekkozt nem ertem, hogy miert csak es kizarolag nemet szerver van (a megszamlalhatatlan napi 1, jo esetben 2 szerverbol).
    mikor felraktam a megvasarolt jatekot, nem talalt egy darab szervert sem, gondoltam ezt biztos a lokalizacio hibaja, ugyhogy letoroltem, felraktam egy warez peldanyt, patcheltem ameddig csak lehetett. szerencsere nem volt vele gondja, ugyhogy megy a multi is, mar amikor veletlen valakinek abbol a 10 emberbol jatszhatnekja van.
    vajon ugy mukodik a multi, hogy csak az adott, altalad megvasarolt verzioju orszagban keres jatekot? vagy mindenki az 1.3, stb.-vel jatszik? esetleg ennyire nulla ez a jatek, es tenyleg nem hajlando senkisem elinditani? esetleg meg az jutott eszembe, hogy mindenki agyonmodolta a jatekot es akkor hiaba keresek barmilyen alap szervert.

orulnek, ha valaki irna ez ugyben valamit, mert igy eleg idegesito, hogy megvettem es hasznalhatatlan.. (maradjunk annyiban, hogy a single is eleg gagyi, szoval a 'vedd meg, mert megerdemlik' es hasonlo piszkalgatasokat szerintem mellozzuk.)
    kosz, ha valaki batorkodik irni.