• SH3
    Szerintem a legrosszabb dolog amit elrontottak az SH3-ban az az hogy az életpálya vagy mi a fene abbból áll hogy elmész a kijelölt szektorba és kész.Tök szar.Ráadásul nem is olyan izgalmas mint a missziók.A legrosszabb az volt nekem hogy Kiel(!)-ből kellett elmennem london közelébe az AM szektorhoz.Mire eljutottam a + billenytyű majdnem beszart,mert oyan sokáig tartott és ha megjelent egy hadihajó akkor rögtön lelassítot 8x-osra.Szóval sztem legközelebb vm,i izgalmasabbal kéne helyettesteni ezt a dolgot.Talán még a másik dolog amit szeretnék látni a 4-ben az az hogy meg legyen animálva az is amikor összroppan a hajó pl.:200M-nél :D.Talán még ennél is szebb grafika (bárilyen szép grafikályú szimulator talán az IL2-volt de ez tán még azt is lekörözi) és több misszió.És még egy utolsó (ami tényleg csak hab a tortán) hogy az óceánok tengerek feneke,alja legyen kidolgozottabb pl.:koralzátonyok (ilyen szép grafikával olyan szép látvány lenne elmnenni egy egy ilyen korall zátony mellett ) Ja és még vmi ez most jutott eszembe:Amikor elsüllyed egy hajó akkor ahogy hozzáér a tengerfenékhez úgymarad pl.:kettészakad fejjel lefelé süllyed és úgymarad!!!Ez olyan irreális!!!Na ezt az én listámon a 2. helyre tenném.Nem tom nekem az 1.4-es patch van fenn úgyhogy a legfrissebb és ott se orvosolták sajna.Na lehet hogy sok a rizsa de remélem kivettétek hogy mit várok el a SH4-től.