105e4pi.png\"

• riccardogardoni

1. Ertekeld a 2011/12-es szezont a Palermo szemszögeböl 1-10-es skalan illetve par mondatban!
    1. Én kettesnél nem adok többet, az idei szezonra nem lehetnek büszkék még akkor sem ha voltak jó meccseik és szép gólok.
    Épp hogy bent maratunk az A-ban!!! Ilyen még nem igazán volt! Remélem jövőre jobban sikerül majd!

2. Melyek voltak szerinted a vezetöseg/Zamparini/edzö helyes illetve rossz döntesei a szezon soran?
    2. Vezetőség: Semmit extra, semmit nem tudok róuk írni. Zamparini: Kicsit át kéne gondolnia a dolgait hogy mégse ő az edző!
    Edző: Maximum bort tud tolni az arcába gondolom ezért is kapta a Bortolo nevet, így szezon végéig maradt, köszönjük! Ezzel a kerettel nem igazán lehetett drasztikusan többet kihozni, és én mondjuk azért másképp csináltam volna! :)

3. A szezon kezdete elött hanyadik helyre vartad a csapatot?
    3. Amire szerettem volna legalább egy 8. hely! (minimum a Catania előtt)

4. Hogyan ertekelned az ideny soran "elfogyasztott" 3 edzö (Pioli, Mangia, Mutti) munkajat?
    4. Pioli-ról nem igazán tudok mondani semmit mivel nem is láttam élőben egyszer sem a csapat mellett. XD
    Mangia: Az elején egész jól kezdett csak a vége felé elkezdett Davis Zamparini lenni ami nem igazán tetszett már. :)
    Mutti: Valaki kellett a szezon végéig aki nem kér sokat és elvállal minket! :D

5. Ha Muttit nem marasztaljak a következö idenyre, kit latnal szivesen a kispadon?
    5. A jó öreg Delio Rossit szeretném vissza, főleg hogy most nemrég meg is mutatta hogy ki is Ő! :D Grande Delio! ;)

6. A szezon soran nyujtott teljesitmenye alapjan kivel voltal elegedett illetve kivel elegedetlen a jatekosok közül?
    6. Sajnálatosan azt kell mondjam hogy Miccolin és Vivianon kívül senkivel! :(

7. Melyik jatekost nem marasztalnad a következö idenyre?
    7. Bertolo, Barreto, Budan, Milanovic, Ákvá XD, és még sorolhatnám...

8. Milyen/melyik jatekosokat igazolnad le a nyari mercaton?
    8. Hát az attól függ mennyit költhetek, de mindenképp egy két nagyobb nevet biztosan. :)

9. Mi volt szamodra a szezon pozitiv illetve negativ meglepetese?
    9. Miccoli egyértelmű pozitív, a negatív pedig Ilicic! (egy adag szart nem adtam volna ezért a játékért, ennyit én is tudok mutatni ill. az egész csapat negatív bennem idén, pozitív nem volt. :S

10. Szerinted a Capitano alair a következö szezonra?
    10. Igen, legalább még 1 évet biztosan! :) (Már beszéltem vele XD)

+ 1. Milyen szereplest varsz az EB-n az olasz valogatott reszeröl?
    + 1. Megnyerik, egyértelmű! Forza Italia!!! Forza Palermo!!!