-
Bullitt #838 Azt még hozzátenném Szabi után, hogy odakint máshogy működik a közszolgálati TV, kicsit olyan mint a kábel. Fizetni kell egy licencdíjat azért, hogy nézhesd az adást, és cserébe nincsenek reklámok. Na mármost több helyen is olvastam, hogy a döntés miatt ezt rengetegen lemondják, ha pedig ez megtörténik, a BBC költségvetése is megcsappan, nemhogy a bevétele. Ott nem minden adófizető zsebéből lopják ki a 80 milliárdot a minőség nélküli működésre (khm... MTVA).
Saját magukat húzzák le a WC-n, DE.
Amit Jeremy tett, azt semmilyen közszolgálati, de még nagyon kereskedelmi TV se nézhet el. Szimplán mert nem jön ki jól, hogy a TV egy etikátlan embert a törvények és erkölcs fölé emelik. Mindenki tudta milyen Clarkson, a TG is csak azért volt sikeres, mert ők azt is kimondták, amit mindenki más forró kásaként kerülgetett és nem csak feltétlen az autókra kell gondolni. Ezt Clarkson igenis elkúrta, de a BBC-nek pedig szimplán nem volt más lehetősége ilyen helyzetben. Amit rossz döntésnek tartok, hogy a maradék részeket még nem engedik leforgatni neki, vagy legalább egy búcsú epizódot, csak hogy a fanok is lecsillapodhassanak.
Ami pedig a jövőt illeti, May is megmondta, hogy ők csomagban érkeznek. Jezza nélkül elhalványul az egész, pont May és Hammond között nincs akkora chemistry mint amikor pl. hárman vannak valahol vagy valamelyikük Clarksonnal. Ha pótolják, az egy nagyon gyenge próbálkozás lesz és én nem fogok neki esélyt adni. Azt már adtam korábban is a többi TG próbálkozásnak (America, Asia meg Ausztrália), de mind gáz az eredetihez képest.
Szinte tuti, hogy Clarkson kap valami ajánlatot, de egyedül ő is képtelen lesz felépíteni a nulláról, azt, ami volt. Egy pár hét múlva úgy is kiderül, én mindenesetre már most hiányolom a "TONIGHT.... James wears a blue hat. Richards wears a different hat. And I wear a hat with things on it!" és persze ...
And on that bombshell... it's time to end!