1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • nearo
    #12042
    Mostanában egyébként rákaptam kicsit multira. Mount and siege nevű ostromszerverre járok, délutánonként, esténként simán vannak rajta 150-en is. A szerveren a neogk nevű mod működik, ami rengeteg pluszt ad az ostromhoz, emellett viszont nem kötelező feltenni, egy szűz native-al is lehet csatlakozni (ekkor az extrákat persze nem lehet használni). Csak hogy néhány dolgot említsek ezekből az extrákból, ostromfegyverek, rombolható elemek a várban (tornyok, falrészek), extra fegyverek és páncélok minden népnél, csatakiáltás, stb.
    Szinte mindig támadó vagyok, és szinte mindig infantry, aki lát Arankát, krucsikosmancslit, PsychoTheRapistot vagy Destructible_Targetet, az valószínűleg én vagyok. Statban középtájt, vagy alul keressétek a nevem, bőven csak egy átlagos player vagyok, általában 2-3x annyi deathel, mint killel :) Szinte mindig vannak prok, akik fix top1-ek, de általában a playerek legalább fele hozzám hasonló képességű.
    Szóval aki kedvet kapott, nézze meg, rengeteg különleges map van, és ezzel a moddal végre úgy néz ki egy ostrom, ahogy single-ben is ki kéne néznie.