1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • nearo
    #12024
    Saga lol... :D most nem értek egyet veled, csak ki akarja próbálni a játékot, nem pro akar lenni :) Nem dobnám be egyből a mélyvízbe, kb így a legunalmasabb a játékot elkezdeni, bár kétségtelenül később ez térítődik meg a legjobban.

    Elmondom én hogy kezdtem anno:) (igaz én még alapjátékkal, nem warbanddel, de talán sok különbség nincs)
    Ugye játék telepítés után alapbeállítással lehető legkönnyebbre van állítva. Negyedes sebzés játékosra, feles companionokra, gyenge AI, stb. Én is így kezdtem. Kezdje el így ő is, minden nehézségi beállítást tegyél legkönnyebbre, és amikor kezd hozzászokni úgy egyáltalán az irányításhoz, csapkodáshoz, stb, túl van a kipróbáláson, és tetszik neki, akkor sem érdemes azonnal nehezebbre állítani. Realisztikus mentést is hagyjuk szerintem, jó az a visszatöltögetés, eléggé el tudja venni a kedvet, ha megbotlik a karakter egy fűszálban, és kuka a nagynehezen összeszedett felszerelés és sereg, neadjisten eltűnik valami fontosabb companion. Az alapokat mondd el neki, hogy tud toborozni, mi van a zsákmánnyal, fogolyszerzés és eladás, városban felszerelés vásárlása, companionok, stb, aztán játsszon ahogy jónak látja. Legkönnyebb fokozaton nehéz elrontani, így éri legkisebb eséllyel negatív élmény. Aztán ha tetszik neki, hagyd, hogy így elszöszöljön vele pár hétig, és ha úgy látod, hogy komolyabban is belekockulna, akkor meg lehet mutatni nehezebb fokozaton mit tud a játék.

    Amivel egyetértek az eddig elhangzottakból: az én első karakterem is lovasíjász volt, kezdésnek tényleg tök jó szerintem is. A training field is jó hely, azon a 3x3 vagy mennyi emberkén valóban jó ötlet átverekedni magát (nagyjából minden játékomat ezzel kezdtem, kezdem most is), alapvetően viszont a gyalogos harc totál kezdőként jóval nehezebb, mint a lovas, itt lehet lecsapkodják majd párszor. (Training field helyett megnézheti a tutorialt is, ami warbandben nekem kevésbé tetszik, mint az első játékban, de még mindig hasznos.)

    Hmm... most így hirtelen ennyi.