1147464846/1614162139.jpg

Hivatalos honlap


A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.

* M&B Native Angol FAQ *

* Warband Angol FAQ *

* Mount&Blade Wiki *

* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *


M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye


M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma



---> * Mount&Blade Magyarország * <---

WARBAND Gépigény

  • SaGa Jr
    #11952
    stewee:
    Nem nagyon van ilyen mod.
    A Pendor mellett ami eszembe jut az talán a Warsword Conquest (itt van konkrétan varázslás is), meg talán a kismillió és egy különféle Middle Earth/Lord of the Rings alapú mod.

    Komplexitásban egyik sem közelíti meg a Pendort, de ha csak fantasztikus lények meg új kinézetű egységek/fegyverek/vértek kellenek, akkor ezek is megteszik. Természetesen a térkép is teljesen új ezen modoknál.


    Although:
    Azért level 30-ig eljutni nem egy nehéz dolog. Csak megfelelő karakter típus kell hozzá (nem közelharci, hanem íjász vagy lovas íjász). Mivel dögivel van 40-50-60 (kalandorok, hősies kalandorok, gladiátorok, minden frakciós nemesi "lovag" kategóriás egység, orgyilkosok, berzerkerek és még sorolhatnánk), sőt még 70-es szintű ellenfél is a modban, így a fejlődéssel nagyon sokáig nem lesz gond. Igazándiból az első 25-30 szint csak úgy elsuhan a játékos mellett. :)

    Tulajdonképpen nem is nagyon érdemes kezdetben csapattal mászkálni, hanem neki kell állni és felkeresni, majd felvenni a nekünk tetsző és egymással is együttműködő companion-okat és csak velük bandázni. Ha már megvan a 30-as szint és ők is elérték mind a legalább 20-ast, akkor lehet őket pár naponta küldözgetni befolyást szerezni (right to rule pontokat emelni). Így ugyan egy jó darabig kiesik az elküldött egyén a harcokból, de szépen lehet általuk növelni a RtR pontokat.

    Ha ez utóbbiak már elérték a legalább 20-at, akkor érdemes nekifogni a toborzásnak és kiképzésnek, majd a saját királyság megalapításának (azért szükséges a nagyjából ekkora pontmennyiség, mert ez alatt simán előfordul, hogy nem csak a megtámadott királyság, de az összes többi is egyből hadat üzen neked, míg ekkora vagy nagyobb RtR pontmennyiség esetén a többség békén hagy, a megtámadott meg hamar megbékél és békét köt). Másnak dolgozzon be a rossebb. :)

    Arénában is érdemes a tornákon indulni és nem csak a pénz, de az egyéb jutalmak miatt is (Honor/Renown, egyes helyeken spéci tárgyak/felszerelések is jöhetnek).

    Ja meg a Noldorokat ott segíteni ahol csak lehet. Ha valahol csatáznak, azonnal be kell szállni melléjük segíteni őket. Amennyiben pozitív tartományba tornászta fel a viszonyt náluk a játékos (alapból -10-ről indul a viszony, tehát ellenségesek), akkor irány Laria, ott a kocsmában a kereskedőjük ad egy feladatot és ha azt elvégezte az ember, akkor utána mehet a Noldor-ok titkos városába.
    Ott lehet majd vásárolni, nagyon gyorsan fejleszteni a harci képességeket az arénában tréning során, minden hónap első pár napján van náluk is torna aminek megnyerése esetén Noldor cuccok meg az a szép kék spéci kő (nem jut eszembe a neve, egy szép kék gömböcske) is megszerezhető amiért cserébe másutt varázsfegyvert lehet szerválni illetve tuningolni, meg ami az egyedi lovagrendek megalapításához is szükségeltetik (illetve lehet belőle még bizonyos kocsmai kereskedőnél tulajdonság tuningoló elixírt venni). Továbbá a városban lehet még Noldor katonákat is toborozni (a legütősebb egységek a játékban, mind íjászok, emellett jók a közelharcban is).