banner
  • Hugh Hefner
    szép amit leírtál, de a tényen nem változtat. az, hogy másra költöm a pénzem, az az én dolgom, ettől még szerethetem ugyanannyira a játékokat, sőt ugyebár nem csak egy-két játékkal játszom, hiszen ha megtehetném, hogy minden kiadott játékot megvegyek, akkor nem videójátékokat nyomkodnék. Csak hogy én is egy példával éljek, nekem a polcomon figyel a Futurama összes évada eredeti dvd-n, és a Simpsonst is meg fogom venni, hiszen elkezdték kiadni magyarul (már rég ki van írva az összes), azért mert egyszerűen jó. De semmivel sem vagyok nagyobb fan, mint az, aki xvidben nézte végig őket, vagy nem arra cseszi el a pénzét, hogy fogja a port a polcon (a futuramat ha meg akarom nézni ugyanúgy xvidben teszem, kényelmesebb). Ugyanúgy tudja az összes részt kívülről. Ez az én nagyobb fan vagyok, nem is, én vagyok a TRUE fan, mert nekem ez életstílus, hogy pénzt adok ki érte, ez csak a magad megnyugtatására van, egy ideig én is mondogattam ezt, amikor megkérdezték, hogy miért vettem meg őket, aztán rájöttem, hogy azért mert csak, mert én szeretem és kész. nem kell ezért a másikat alacsonyabb kasztba sorolni... Az, hogy jobban megbecsülöd amiért pénzt adtál ki, ez igaz. Ha neked ez kell, hogy megbecsülj egy játékot, akkor jó, nekem nem kell. Megjegyzem nem azt mondom, hogy szép dolog a warez, mert nyilván nem az, a játék amivel pc-n játszom 2 éve eredetiben van meg.

a lopott autós példát meg nem is tudom ki mondta, de úgy faszság ahogy van. egyrészt nem a bsa vagyunk, a letöltés nem egyenlő a lopással (komolyan nem is értem, 2009 nyár, piratebay per után vagyunk, hogy a jóéletbe képes valaki ennyire elbújni a modern társadalmi változások elől, hogy még mindig ezt a baromságot hajtogatja)

theone91 - ezt az ostobaságot voltál képes beböfögni? komolyan ennyi jött ki belőled?