A felhős mentés pont hogy egy félkemény szar és nem értem miért, az offline file-okat ugyanis szarik használni! Az lenne a rendszernek a dolga, hogy az offline, tehát a HDD-n tárolt 500 MB Cloud Save fileokat rendszeresen szinkronizálja a felhővel, Live kiesés esetén pedig csak az offline file lenne írva. De nem, ha nem vagy fenn Live -on, akkor valamiért az offline adatot sem olvassa föl, pedig ezt automatikusan meg kéne tegye.
A múltkor Batman Arkham City közben szembesültem ezzel, amikor a Calendar Man achievement miatt le kellett lépnem netről, hogy ne frissüljön az XBOX belső óráján a dátum (állítgatni kell 12 ünnepnapra, hogy megkapd az achievementet). Amikor azonban lelépett a box a netről és elindítottam a játékot, hiába mondtam neki, hogy Cloud Save, azt írta hogy ez nem elérhető XBOX Live nélkül. Ha viszont a Hard Drive -ot mondtam volna neki, akkor csinál egy új mentést a játék könyvtárába és kezdhetem az elejétől a játékot. Kénytelen voltam fellépni Live -ra, lemásolni a felhőből a mentést a HDD -re és újra lehúzni a netet. Grrrr ...